تفاصيل الأصول
MbrlCatalogueTitleDetail
هل ترغب في حجز الكتاب؟
The Role of Lipid Transfer Proteins as Food and Pollen Allergens Outside the Mediterranean Area
بواسطة
Scheurer, Stephan
, Vieths, Stefan
, van Ree Ronald
في
Allergens
/ Allergies
/ Food allergies
2021
لقد وضعنا الحجز لك!
بالمناسبة ، لماذا لا تستكشف الفعاليات التي يمكنك حضورها عند زيارتك للمكتبة لإستلام كتبك
أنت حاليًا في قائمة الانتظار لالتقاط هذا الكتاب. سيتم إخطارك بمجرد انتهاء دورك في التقاط الكتاب
هل أنت متأكد أنك تريد إزالة الكتاب من الرف؟
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إزالة العنوان من الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إضافة العنوان إلى الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
هل تريد طلب الكتاب؟
The Role of Lipid Transfer Proteins as Food and Pollen Allergens Outside the Mediterranean Area
بواسطة
Scheurer, Stephan
, Vieths, Stefan
, van Ree Ronald
في
Allergens
/ Allergies
/ Food allergies
2021
يرجى العلم أن الكتاب الذي طلبته لا يمكن استعارته. إذا كنت ترغب في إستعارة هذا الكتاب ، يمكنك حجز نسخة أخرى
The Role of Lipid Transfer Proteins as Food and Pollen Allergens Outside the Mediterranean Area
Journal Article
The Role of Lipid Transfer Proteins as Food and Pollen Allergens Outside the Mediterranean Area
2021
الطلب من المخزن الآلي
واختر طريقة الاستلام
نظرة عامة
Purpose of ReviewTo provide an overview of the prevalence and clinical manifestation of non-specific lipid transfer proteins (LTP)-mediated allergies outside the Mediterranean area and to address potential reasons for the different geographical significance of LTP-driven allergies.Recent FindingsLTPs are major allergens in the Mediterranean area, which frequently can elicit severe reactions. Pru p 3 the LTP from peach is reported as genuine allergen and is considered a prototypic marker for LTP-mediated allergies. However, both food and pollen LTP allergies exist outside the Mediterranean area, but with lower clinical significance, different immunogenicity, and less clarified role.SummaryEvidence has been reported that in areas with high exposure to pollen, in particular to mugwort, pollen-derived LTPs can act as a primary sensitizer to trigger secondary food allergies. Co-sensitization to unrelated allergens might be causative for less severe reactions in response to LTPs. However, the reason for the geographical different sensitization patterns to LTPs remains unclear.
الناشر
Springer Nature B.V
موضوع
MBRLCatalogueRelatedBooks
الأصناف المتعلقة
الأصناف المتعلقة
يستخدم هذا الموقع ملفات تعريف الارتباط لضمان حصولك على أفضل تجربة على موقعنا.