تفاصيل الأصول
MbrlCatalogueTitleDetail
هل ترغب في حجز الكتاب؟
Making Levantine cuisine : modern foodways of the Eastern Mediterranean
بواسطة
Gaul, Anny, editor, contributor
, Pitts, Graham Auman, editor, contributor
, Valosik, Vicki, editor
في
Cooking Middle East.
/ Cooking, Middle Eastern.
/ Cooking Middle East History.
/ Cooking, Middle Eastern History.
/ Cooking Social aspects Middle East History.
/ Food Social aspects Middle East History.
/ Food Middle East.
لقد وضعنا الحجز لك!
بالمناسبة ، لماذا لا تستكشف الفعاليات التي يمكنك حضورها عند زيارتك للمكتبة لإستلام كتبك
أنت حاليًا في قائمة الانتظار لالتقاط هذا الكتاب. سيتم إخطارك بمجرد انتهاء دورك في التقاط الكتاب
هل أنت متأكد أنك تريد إزالة الكتاب من الرف؟
Making Levantine cuisine : modern foodways of the Eastern Mediterranean
بواسطة
Gaul, Anny, editor, contributor
, Pitts, Graham Auman, editor, contributor
, Valosik, Vicki, editor
في
Cooking Middle East.
/ Cooking, Middle Eastern.
/ Cooking Middle East History.
/ Cooking, Middle Eastern History.
/ Cooking Social aspects Middle East History.
/ Food Social aspects Middle East History.
/ Food Middle East.
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إزالة العنوان من الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إضافة العنوان إلى الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
هل تريد طلب الكتاب؟
Making Levantine cuisine : modern foodways of the Eastern Mediterranean
بواسطة
Gaul, Anny, editor, contributor
, Pitts, Graham Auman, editor, contributor
, Valosik, Vicki, editor
في
Cooking Middle East.
/ Cooking, Middle Eastern.
/ Cooking Middle East History.
/ Cooking, Middle Eastern History.
/ Cooking Social aspects Middle East History.
/ Food Social aspects Middle East History.
/ Food Middle East.
يرجى العلم أن الكتاب الذي طلبته لا يمكن استعارته. إذا كنت ترغب في إستعارة هذا الكتاب ، يمكنك حجز نسخة أخرى
Book
Making Levantine cuisine : modern foodways of the Eastern Mediterranean
متوفر في المكتبة
اطلب الآن
واختر طريقة الاستلام
نظرة عامة
\"Melding the rural and the urban with the local, regional, and global, Levantine cuisine is a mélange of ingredients, recipes, and modes of consumption rooted in the Eastern Mediterranean. Making Levantine Cuisine provides much-needed scholarly attention to the region's culinary cultures while teasing apart the tangled histories and knotted migrations of food. Akin to the region itself, the culinary repertoires that comprise Levantine cuisine endure and transform--are unified but not uniform. This book delves into the production and circulation of sugar, olive oil, and pistachios; examines the social origins of kibbe, Adana kebab, shakshuka, falafel, and shawarma; and offers a sprinkling of family recipes along the way. The histories of these ingredients and dishes, now so emblematic of the Levant, reveal the processes that codified them as national foods, the faulty binaries of Arab or Jewish and traditional or modern, and the global nature of foodways. Making Levantine Cuisine draws from personal archives and public memory to illustrate the diverse past and persistent cultural unity of a politically divided region\"-- Provided by publisher.
الناشر
University of Texas Press
موضوع
ISBN
9781477324578
نسخة متاحة:
1
العنصر متاح
1
إجمالي العنصر في جميع المواقع
اتصل بالرقم | نسخ | مواد | موقع |
---|---|---|---|
TX725 .M628 M335 2021 | 1 | BOOK | GENERAL |
يستخدم هذا الموقع ملفات تعريف الارتباط لضمان حصولك على أفضل تجربة على موقعنا.