تفاصيل الأصول
MbrlCatalogueTitleDetail
هل ترغب في حجز الكتاب؟
Agroforestry—The Next Step in Sustainable and Resilient Agriculture
بواسطة
Wilson, Matthew
, Lovell, Sarah
في
agroforestry
/ crops
/ ecosystem services
/ environmental degradation
/ farmers
/ food security
/ greenhouse gas emissions
/ issues and policy
/ land use
/ leaching
/ livestock
/ organic production
/ shrubs
/ sustainable agriculture
/ trees
2016
لقد وضعنا الحجز لك!
بالمناسبة ، لماذا لا تستكشف الفعاليات التي يمكنك حضورها عند زيارتك للمكتبة لإستلام كتبك
أنت حاليًا في قائمة الانتظار لالتقاط هذا الكتاب. سيتم إخطارك بمجرد انتهاء دورك في التقاط الكتاب
هل أنت متأكد أنك تريد إزالة الكتاب من الرف؟
Agroforestry—The Next Step in Sustainable and Resilient Agriculture
بواسطة
Wilson, Matthew
, Lovell, Sarah
في
agroforestry
/ crops
/ ecosystem services
/ environmental degradation
/ farmers
/ food security
/ greenhouse gas emissions
/ issues and policy
/ land use
/ leaching
/ livestock
/ organic production
/ shrubs
/ sustainable agriculture
/ trees
2016
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إزالة العنوان من الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إضافة العنوان إلى الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
هل تريد طلب الكتاب؟
Agroforestry—The Next Step in Sustainable and Resilient Agriculture
بواسطة
Wilson, Matthew
, Lovell, Sarah
في
agroforestry
/ crops
/ ecosystem services
/ environmental degradation
/ farmers
/ food security
/ greenhouse gas emissions
/ issues and policy
/ land use
/ leaching
/ livestock
/ organic production
/ shrubs
/ sustainable agriculture
/ trees
2016
يرجى العلم أن الكتاب الذي طلبته لا يمكن استعارته. إذا كنت ترغب في إستعارة هذا الكتاب ، يمكنك حجز نسخة أخرى
Journal Article
Agroforestry—The Next Step in Sustainable and Resilient Agriculture
2016
الطلب من المخزن الآلي
واختر طريقة الاستلام
نظرة عامة
Agriculture faces the unprecedented task of feeding a world population of 9 billion people by 2050 while simultaneously avoiding harmful environmental and social effects. One effort to meet this challenge has been organic farming, with outcomes that are generally positive. However, a number of challenges remain. Organic yields lag behind those in conventional agriculture, and greenhouse gas emissions and nutrient leaching remain somewhat problematic. In this paper, we examine current organic and conventional agriculture systems and suggest that agroforestry, which is the intentional combination of trees and shrubs with crops or livestock, could be the next step in sustainable agriculture. By implementing systems that mimic nature’s functions, agroforestry has the potential to remain productive while supporting a range of ecosystem services. In this paper, we outline the common practices and products of agroforestry as well as beneficial environmental and social effects. We address barriers to agroforestry and explore potential options to alter policies and increase adoption by farmers. We conclude that agroforestry is one of the best land use strategies to contribute to food security while simultaneously limiting environmental degradation.
يستخدم هذا الموقع ملفات تعريف الارتباط لضمان حصولك على أفضل تجربة على موقعنا.