MbrlCatalogueTitleDetail

هل ترغب في حجز الكتاب؟
Mechanisms of Deamidation of Asparagine Residues and Effects of Main-Chain Conformation on Activation Energy
Mechanisms of Deamidation of Asparagine Residues and Effects of Main-Chain Conformation on Activation Energy
لقد وضعنا الحجز لك!
لقد وضعنا الحجز لك!
بالمناسبة ، لماذا لا تستكشف الفعاليات التي يمكنك حضورها عند زيارتك للمكتبة لإستلام كتبك
أنت حاليًا في قائمة الانتظار لالتقاط هذا الكتاب. سيتم إخطارك بمجرد انتهاء دورك في التقاط الكتاب
عفوًا! هناك خطأ ما.
عفوًا! هناك خطأ ما.
يبدو أننا لم نتمكن من وضع الحجز. يرجى المحاولة مرة أخرى في وقت لاحق.
هل أنت متأكد أنك تريد إزالة الكتاب من الرف؟
Mechanisms of Deamidation of Asparagine Residues and Effects of Main-Chain Conformation on Activation Energy
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إزالة العنوان من الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
تم إضافة الكتاب إلى الرف الخاص بك!
تم إضافة الكتاب إلى الرف الخاص بك!
عرض الكتب الموجودة على الرف الخاص بك .
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إضافة العنوان إلى الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
هل تريد طلب الكتاب؟
Mechanisms of Deamidation of Asparagine Residues and Effects of Main-Chain Conformation on Activation Energy
Mechanisms of Deamidation of Asparagine Residues and Effects of Main-Chain Conformation on Activation Energy

يرجى العلم أن الكتاب الذي طلبته لا يمكن استعارته. إذا كنت ترغب في إستعارة هذا الكتاب ، يمكنك حجز نسخة أخرى
كيف تريد الحصول عليه؟
لقد طلبنا الكتاب لك! عذرا ، تسليم الروبوت غير متوفر في الوقت الحالي
لقد طلبنا الكتاب لك!
لقد طلبنا الكتاب لك!
تم معالجة طلبك بنجاح وستتم معالجته خلال ساعات عمل المكتبة. يرجى التحقق من حالة طلبك في طلباتي.
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
يبدو أننا لم نتمكن من تقديم طلبك. يرجى المحاولة مرة أخرى في وقت لاحق.
Mechanisms of Deamidation of Asparagine Residues and Effects of Main-Chain Conformation on Activation Energy
Mechanisms of Deamidation of Asparagine Residues and Effects of Main-Chain Conformation on Activation Energy
Journal Article

Mechanisms of Deamidation of Asparagine Residues and Effects of Main-Chain Conformation on Activation Energy

2020
نظرة عامة
Deamidation of asparagine (Asn) residues is a nonenzymatic post-translational modification of proteins. Asn deamidation is associated with pathogenesis of age-related diseases and hypofunction of monoclonal antibodies. Deamidation rate is known to be affected by the residue following Asn on the carboxyl side and by secondary structure. Information about main-chain conformation of Asn residues is necessary to accurately predict deamidation rate. In this study, the effect of main-chain conformation of Asn residues on deamidation rate was computationally investigated using molecular dynamics (MD) simulations and quantum chemical calculations. The results of MD simulations for γS-crystallin suggested that frequently deamidated Asn residues have common main-chain conformations on the N-terminal side. Based on the simulated structure, initial structures for the quantum chemical calculations were constructed and optimized geometries were obtained using the B3LYP density functional method. Structures that were frequently deamidated had a lower activation energy barrier than that of the little deamidated structure. We also showed that dihydrogen phosphate and bicarbonate ions are important catalysts for deamidation of Asn residues.