تفاصيل الأصول
MbrlCatalogueTitleDetail
هل ترغب في حجز الكتاب؟
Beginning of Viniculture in France
بواسطة
McGovern, Patrick E
, Mirzoian, Armen
, Davidson, Theodore
, Rovira, Nuria
, Luley, Benjamin P
, Smith, Karen E
, Hall, Gretchen R
, Callahan, Michael P
في
Additives
/ Archaeology
/ Historic sites
/ Limestone
/ Marine transportation
/ Organic chemistry
/ Organic compounds
/ Pottery
/ Transplantation
2013
لقد وضعنا الحجز لك!
بالمناسبة ، لماذا لا تستكشف الفعاليات التي يمكنك حضورها عند زيارتك للمكتبة لإستلام كتبك
أنت حاليًا في قائمة الانتظار لالتقاط هذا الكتاب. سيتم إخطارك بمجرد انتهاء دورك في التقاط الكتاب
هل أنت متأكد أنك تريد إزالة الكتاب من الرف؟
Beginning of Viniculture in France
بواسطة
McGovern, Patrick E
, Mirzoian, Armen
, Davidson, Theodore
, Rovira, Nuria
, Luley, Benjamin P
, Smith, Karen E
, Hall, Gretchen R
, Callahan, Michael P
في
Additives
/ Archaeology
/ Historic sites
/ Limestone
/ Marine transportation
/ Organic chemistry
/ Organic compounds
/ Pottery
/ Transplantation
2013
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إزالة العنوان من الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إضافة العنوان إلى الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
هل تريد طلب الكتاب؟
Beginning of Viniculture in France
بواسطة
McGovern, Patrick E
, Mirzoian, Armen
, Davidson, Theodore
, Rovira, Nuria
, Luley, Benjamin P
, Smith, Karen E
, Hall, Gretchen R
, Callahan, Michael P
في
Additives
/ Archaeology
/ Historic sites
/ Limestone
/ Marine transportation
/ Organic chemistry
/ Organic compounds
/ Pottery
/ Transplantation
2013
يرجى العلم أن الكتاب الذي طلبته لا يمكن استعارته. إذا كنت ترغب في إستعارة هذا الكتاب ، يمكنك حجز نسخة أخرى
Journal Article
Beginning of Viniculture in France
2013
اطلب الآن
واختر طريقة الاستلام
نظرة عامة
Chemical analyses of ancient organic compounds absorbed into the pottery fabrics of imported Etruscan amphoras (ca. 500-475 B.C.) and into a limestone pressing platform (ca. 425-400 B.C.) at the ancient coastal port site of Lattara in southern France provide the earliest biomolecular archaeological evidence for grape wine and viniculture from this country, which is crucial to the later history of wine in Europe and the rest of the world. The data support the hypothesis that export of wine by ship from Etruria in central Italy to southern Mediterranean France fueled an ever-growing market and interest in wine there, which, in turn, as evidenced by the winepress, led to transplantation of the Eurasian grapevine and the beginning of a Celtic industry in France. Herbal and pine resin additives to the Etruscan wine point to the medicinal role of wine in antiquity, as well as a means of preserving it during marine transport.
الناشر
NASA/Langley Research Center
موضوع
يستخدم هذا الموقع ملفات تعريف الارتباط لضمان حصولك على أفضل تجربة على موقعنا.