تفاصيل الأصول
MbrlCatalogueTitleDetail
هل ترغب في حجز الكتاب؟
Sea buckthorn Hippophae rhamnoides a non-conventional source of edible oil
بواسطة
Rashid, Sabiha
, Ehsan, Shahana
, Tabasum, Amna
, Zain, Hina
, Rahman, Muhammad Shafeeq Ur
, Arif, Amina
في
Berries
/ Biochemical tests
/ Carbon
/ Chromatography
/ Cotton
/ Edible oils
/ Fats
/ Fatty acid composition
/ Fatty acids
/ Fruits
/ Gas chromatography
/ Glycerol
/ Health promotion
/ Iodine
/ Linoleic acid
/ Linolenic acid
/ Mass spectroscopy
/ Oils & fats
/ Oleic acid
/ Palmitic acid
/ Potassium
/ Seeds
/ Stearic acid
/ Tropical environment
/ Tropical environments
2020
لقد وضعنا الحجز لك!
بالمناسبة ، لماذا لا تستكشف الفعاليات التي يمكنك حضورها عند زيارتك للمكتبة لإستلام كتبك
أنت حاليًا في قائمة الانتظار لالتقاط هذا الكتاب. سيتم إخطارك بمجرد انتهاء دورك في التقاط الكتاب
هل أنت متأكد أنك تريد إزالة الكتاب من الرف؟
Sea buckthorn Hippophae rhamnoides a non-conventional source of edible oil
بواسطة
Rashid, Sabiha
, Ehsan, Shahana
, Tabasum, Amna
, Zain, Hina
, Rahman, Muhammad Shafeeq Ur
, Arif, Amina
في
Berries
/ Biochemical tests
/ Carbon
/ Chromatography
/ Cotton
/ Edible oils
/ Fats
/ Fatty acid composition
/ Fatty acids
/ Fruits
/ Gas chromatography
/ Glycerol
/ Health promotion
/ Iodine
/ Linoleic acid
/ Linolenic acid
/ Mass spectroscopy
/ Oils & fats
/ Oleic acid
/ Palmitic acid
/ Potassium
/ Seeds
/ Stearic acid
/ Tropical environment
/ Tropical environments
2020
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إزالة العنوان من الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
وجه الفتاة! هناك خطأ ما.
أثناء محاولة إضافة العنوان إلى الرف ، حدث خطأ ما :( يرجى إعادة المحاولة لاحقًا!
هل تريد طلب الكتاب؟
Sea buckthorn Hippophae rhamnoides a non-conventional source of edible oil
بواسطة
Rashid, Sabiha
, Ehsan, Shahana
, Tabasum, Amna
, Zain, Hina
, Rahman, Muhammad Shafeeq Ur
, Arif, Amina
في
Berries
/ Biochemical tests
/ Carbon
/ Chromatography
/ Cotton
/ Edible oils
/ Fats
/ Fatty acid composition
/ Fatty acids
/ Fruits
/ Gas chromatography
/ Glycerol
/ Health promotion
/ Iodine
/ Linoleic acid
/ Linolenic acid
/ Mass spectroscopy
/ Oils & fats
/ Oleic acid
/ Palmitic acid
/ Potassium
/ Seeds
/ Stearic acid
/ Tropical environment
/ Tropical environments
2020
يرجى العلم أن الكتاب الذي طلبته لا يمكن استعارته. إذا كنت ترغب في إستعارة هذا الكتاب ، يمكنك حجز نسخة أخرى
Sea buckthorn Hippophae rhamnoides a non-conventional source of edible oil
Journal Article
Sea buckthorn Hippophae rhamnoides a non-conventional source of edible oil
2020
الطلب من المخزن الآلي
واختر طريقة الاستلام
نظرة عامة
Obtaining edible oil from animals and plant sources is an ancient practice of the people in the tropical regions of the globe. Industrialization of oil and fats began with the creation of a cotton seed mill, due to higher demand several different plants have been studied to get good and healthy oil and fats. In this research the fixed oil from the berries of Sea Buckthorn was characterized and studied for its fatty acid composition by biochemical tests and Gas Chromatography Mass Spectroscopy (GCMS). The chemical characteristics of oil from seeds showed the saponification value 248.36, iodine value 80.49 and free fatty acid value 11.28%. While the identified fatty acids were palmitic acid (C16, 0) 24.98%, oleic acid (C18, 1) 20.97%, linoleic acid (C18:2) 11.51%, linolenic acid 4.31(C18:3) %, and stearic acid (C18, 0) 0.29%. The fatty acid profile and physico chemical value of the oil showed that oil has health promoting chemistry and good source of energy. These findings provide essential data explaining that the oil obtained from the berries is nothing less than any other good quality of edible oil.
يستخدم هذا الموقع ملفات تعريف الارتباط لضمان حصولك على أفضل تجربة على موقعنا.