Asset Details
MbrlCatalogueTitleDetail
Do you wish to reserve the book?
قواعد الطبخ الماكروبيوتيكي : إعداد آلاف الأطباق الصحية والشهية باستخدام ما يزيد على 300 وصفة طبخ
by
Ferré, Julia مؤلف
, البدر، يوسف معد
, Ferré, Julia Basic macrobiotic cooking : procedures of grain and vegetable cookery
in
النظام غذائي الحي العياني
/ الطهي جوانب صحية
/ الأغذية والصحة
2003
Hey, we have placed the reservation for you!
By the way, why not check out events that you can attend while you pick your title.
You are currently in the queue to collect this book. You will be notified once it is your turn to collect the book.
Oops! Something went wrong.
Looks like we were not able to place the reservation. Kindly try again later.
Are you sure you want to remove the book from the shelf?
Oops! Something went wrong.
While trying to remove the title from your shelf something went wrong :( Kindly try again later!
Do you wish to request the book?
قواعد الطبخ الماكروبيوتيكي : إعداد آلاف الأطباق الصحية والشهية باستخدام ما يزيد على 300 وصفة طبخ
by
Ferré, Julia مؤلف
, البدر، يوسف معد
, Ferré, Julia Basic macrobiotic cooking : procedures of grain and vegetable cookery
in
النظام غذائي الحي العياني
/ الطهي جوانب صحية
/ الأغذية والصحة
2003
Please be aware that the book you have requested cannot be checked out. If you would like to checkout this book, you can reserve another copy
We have requested the book for you!
Your request is successful and it will be processed during the Library working hours. Please check the status of your request in My Requests.
Oops! Something went wrong.
Looks like we were not able to place your request. Kindly try again later.
قواعد الطبخ الماكروبيوتيكي : إعداد آلاف الأطباق الصحية والشهية باستخدام ما يزيد على 300 وصفة طبخ
BOOK
قواعد الطبخ الماكروبيوتيكي : إعداد آلاف الأطباق الصحية والشهية باستخدام ما يزيد على 300 وصفة طبخ
2003
Available to read in the library!
Request Book From Autostore
and Choose the Collection Method
Overview
التزمت جولي فيريه مؤلفة هذا الكتاب النظام الغذائي الماكروبيوتيكي في العام 1980، وفي البداية، وجدت صعوبة كبيرة في العثور على وصفات مناسبة، أو أفكار تساعدها على تنويع ما تعده من أطباق صحية بسيطة قوامها الحبوب الكاملة والخضر الطازجة، فقد كانت كتب الطهي المتوافرة تخذلها كلما حاولت أن تجد فيها فيها ما يعد بأكثر من طبق الأرز المسلوق مع الخضر، تبدلت الأمور مع جوليا خيرية عندما شاركت في مخيمات صيفية أقامتها مؤسسة فيغا للدراسات، وقدمت فيها كورنيليا إيهارا دروسا خاصة في فنون الطهي الماكروبيوتيكي ؛ ثم عندما قررت البقاء في هذه المؤسسة ومواصلة عملها كمساعدة لكورنيليا إيهارا في هذا المجال.
Publisher
شركة المطبوعات للتوزيع والنشر
Subject
Item info:
3
items available
3
items total in all locations
| Call Number | Copies | Material | Location |
|---|---|---|---|
| RM 235 .F47125 2003 | 3 | BOOK | AUTOSTORE |
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.