Asset Details
MbrlCatalogueTitleDetail
Do you wish to reserve the book?
كيمياء الغذاء
by
Belitz, H.-D. (Hans-Dieter) مؤلف
, Belitz, H.-D. (Hans-Dieter). Food chemistry
, Grosch, W. (Werner) مؤلف
, Schieberle, Peter مؤلف
, كلاوي، حسن مترجم
, مبروك، مختار محمد، 1950- مترجم
, سمينة، غياث مترجم
, عمرين، عبد الناصر مترجم
, داغستاني، منال نزار مترجم
, قرة بت، فرانسوا مترجم
, عودة، كرم مراجع
, العساف، زيد مشرف
, الجزائري، حسين عبد الرزاق مقدم
in
الصناعات الغذائية
/ الأغذية تحليل
/ الكيمياء الصناعية
2010
Hey, we have placed the reservation for you!
By the way, why not check out events that you can attend while you pick your title.
You are currently in the queue to collect this book. You will be notified once it is your turn to collect the book.
Oops! Something went wrong.
Looks like we were not able to place the reservation. Kindly try again later.
Are you sure you want to remove the book from the shelf?
كيمياء الغذاء
by
Belitz, H.-D. (Hans-Dieter) مؤلف
, Belitz, H.-D. (Hans-Dieter). Food chemistry
, Grosch, W. (Werner) مؤلف
, Schieberle, Peter مؤلف
, كلاوي، حسن مترجم
, مبروك، مختار محمد، 1950- مترجم
, سمينة، غياث مترجم
, عمرين، عبد الناصر مترجم
, داغستاني، منال نزار مترجم
, قرة بت، فرانسوا مترجم
, عودة، كرم مراجع
, العساف، زيد مشرف
, الجزائري، حسين عبد الرزاق مقدم
in
الصناعات الغذائية
/ الأغذية تحليل
/ الكيمياء الصناعية
2010
Oops! Something went wrong.
While trying to remove the title from your shelf something went wrong :( Kindly try again later!
Do you wish to request the book?
كيمياء الغذاء
by
Belitz, H.-D. (Hans-Dieter) مؤلف
, Belitz, H.-D. (Hans-Dieter). Food chemistry
, Grosch, W. (Werner) مؤلف
, Schieberle, Peter مؤلف
, كلاوي، حسن مترجم
, مبروك، مختار محمد، 1950- مترجم
, سمينة، غياث مترجم
, عمرين، عبد الناصر مترجم
, داغستاني، منال نزار مترجم
, قرة بت، فرانسوا مترجم
, عودة، كرم مراجع
, العساف، زيد مشرف
, الجزائري، حسين عبد الرزاق مقدم
in
الصناعات الغذائية
/ الأغذية تحليل
/ الكيمياء الصناعية
2010
Please be aware that the book you have requested cannot be checked out. If you would like to checkout this book, you can reserve another copy
We have requested the book for you!
Your request is successful and it will be processed during the Library working hours. Please check the status of your request in My Requests.
Oops! Something went wrong.
Looks like we were not able to place your request. Kindly try again later.
BOOK
كيمياء الغذاء
2010
Available to read in the library!
Request Book From Autostore
and Choose the Collection Method
Overview
بقي هذا الكتاب، لأكثر من عقدين من الزمن، الكتاب المتقدم والرائد، والمرجع سهل الاستعمال في كيمياء الغذاء وتقنياته. وقد أعيدت كتابة طبعته حيث غطت المواضيع المتنوعة مثل التقصي عن الأكريلاميد. وعالجت بعمق مواضيع التحسس الغذائي (الأرجية الغذائية)، والمشروبات الكحولية، والستيرولات النباتية. وتمت المحافظة على السمات الثابتة في الطبعات السابقة إذ : تضمن الكتاب ما يزيد عن 600 جدول، و500 شكل توضيحي وما يقارب 1100 صيغة بنيوية للمكونات الغذائية. تم ترتيب الكتاب منطقيا حسب مركبات الغذاء وسلعه. ألحق بالكتاب فهرس موسع وشامل. تزود هذه الميزات الطالب والباحث في علوم الغذاء وتقانات الأغذية والكيمياء الزراعية والتغذية بنظرة ثاقبة في كيمياء الغذاء وتقنياته. تجعل هذه السمات مجتمعة هذا الكتاب مرجعا علميا نفيسا للكيميائيين، وكيميائيي الغذاء، وتقنيي ومهندسي الغذاء، والكيميائيين الحيويين، والتغذويين، ومحللي الغذاء الكيميائيين، والعاملين في البحوث الزراعية، والصناعات الغذائية، والتغذية، ومختبرات الرقابة الغذائية.
Publisher
المركز العربي للتعريب والترجمة والتأليف والنشر : منظمة الصحة العالمية. المكتب الإقليمي لشرق المتوسك
Subject
Item info:
2
items available
2
items total in all locations
| Call Number | Copies | Material | Location |
|---|---|---|---|
| TX 541 .B45125 2010 | 2 | BOOK | AUTOSTORE |
MBRLCatalogueRelatedBooks
Related Items
Related Items
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.