Asset Details
MbrlCatalogueTitleDetail
Do you wish to reserve the book?
الألبان ومنتجاتها وأهميتها في تغذية الإنسان
by
الشحات، علي أحمد مؤلف
in
صناعة منتجات الألبان
/ منتجات الألبان جوانب صحية
2011
Hey, we have placed the reservation for you!
By the way, why not check out events that you can attend while you pick your title.
You are currently in the queue to collect this book. You will be notified once it is your turn to collect the book.
Oops! Something went wrong.
Looks like we were not able to place the reservation. Kindly try again later.
Are you sure you want to remove the book from the shelf?
Oops! Something went wrong.
While trying to remove the title from your shelf something went wrong :( Kindly try again later!
Do you wish to request the book?
الألبان ومنتجاتها وأهميتها في تغذية الإنسان
by
الشحات، علي أحمد مؤلف
in
صناعة منتجات الألبان
/ منتجات الألبان جوانب صحية
2011
Please be aware that the book you have requested cannot be checked out. If you would like to checkout this book, you can reserve another copy
We have requested the book for you!
Your request is successful and it will be processed during the Library working hours. Please check the status of your request in My Requests.
Oops! Something went wrong.
Looks like we were not able to place your request. Kindly try again later.
Book
الألبان ومنتجاتها وأهميتها في تغذية الإنسان
2011
Available to read in the library!
Request Book From Autostore
and Choose the Collection Method
Overview
يتناول كتاب (الألبان ومنتجاتها وأهميتها في تغذية الإنسان) والذي قام بتأليفه (علي أحمد الشحات) في حوالي (176 صفحة) من القطع المتوسط موضوع (منتجات الألبان) مستعرضا المحتويات التالية : الفصل الأول : التمهيد عن اللبن، الفصل الثاني : الصفات الفيزيائية عن اللبن، الفصل الثالث : التركيب الكيميائي للبن، الفصل الرابع : الماء في اللبن، الفصل الخامس : بروتينات اللبن وأهميتها في تغذية الإنسان، الفصل السادس : كربوهيدرات اللبن وأهميتها في تغذية الإنسان، الفصل السابع : دهن اللبن وأهميته في تغذية الإنسان، الفصل الثامن فيتامينات اللبن وأهميتها في تغذية الإنسان، الفصل التاسع، الأملاح المعدينة في اللبن وأهميتها في تغذية وصحة الإنسان، الفصل العاشر : المكونات الناردة في اللبن وأهميتها في تغذية وصحة الإنسان ... إلخ.
Publisher
مكتبة الفلاح ؛ دار حنين للنشر والتوزيع,المطابع المركزية
ISBN
9789957170929
Item info:
3
items available
3
items total in all locations
| Call Number | Copies | Material | Location |
|---|---|---|---|
| SF 250.5 .S53 2011 | 1 | BOOK | EMIRATES |
| 2 | BOOK | AUTOSTORE |
MBRLCatalogueRelatedBooks
Related Items
Related Items
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.