Asset Details
MbrlCatalogueTitleDetail
Do you wish to reserve the book?
المحافظة على سلامة الأطعمة وقيمتها الغذائية
by
تيم، ريما فائز مؤلف
, بوادي، هبة أحمد مؤلف
, أبو غوش، محمود مؤلف
, العسيلي، طارق مؤلف
in
الأغذية حفظ
/ الصناعات الغذائية
2013
Hey, we have placed the reservation for you!
By the way, why not check out events that you can attend while you pick your title.
You are currently in the queue to collect this book. You will be notified once it is your turn to collect the book.
Oops! Something went wrong.
Looks like we were not able to place the reservation. Kindly try again later.
Are you sure you want to remove the book from the shelf?
Oops! Something went wrong.
While trying to remove the title from your shelf something went wrong :( Kindly try again later!
Do you wish to request the book?
المحافظة على سلامة الأطعمة وقيمتها الغذائية
by
تيم، ريما فائز مؤلف
, بوادي، هبة أحمد مؤلف
, أبو غوش، محمود مؤلف
, العسيلي، طارق مؤلف
in
الأغذية حفظ
/ الصناعات الغذائية
2013
Please be aware that the book you have requested cannot be checked out. If you would like to checkout this book, you can reserve another copy
We have requested the book for you!
Your request is successful and it will be processed during the Library working hours. Please check the status of your request in My Requests.
Oops! Something went wrong.
Looks like we were not able to place your request. Kindly try again later.
BOOK
المحافظة على سلامة الأطعمة وقيمتها الغذائية
2013
Available to read in the library!
Request Book From Autostore
and Choose the Collection Method
Overview
يتناول الكتاب حيث تعتبر الأمراض المنقولة بالغذاء من الأمراض المهددة لصحة وحياة المستهلكين وكذلك المتسببة بخسائر مادية على المستوى الفردي والوطني. وبالرغم من أنه من المعتاد أن تحدث تسممات الغذاء من خلال تناول الأطعمة خارج المنزل أي بالمطاعم إلا أنه هناك العديد من حالات التسمم التي تحدث من الأطعمة المحضرة في المنزل. وقد كان السبب في معظم هذه الحالات أخطاء في التعامل مع الغذاء من قبل محضر الطعام، وغالبا ما يكون صانع الطعام هن ربات البيوت. وينتج تلوث الطعام بالملوثات سواء كانت ميكروبية أو كيميائية بسبب التخزين غير المناسب أو الطهي غير الكافي أو التلوث التبادلي. ويعتمد إيجاد حلول لمشاكل التسمم الغذائي الناتج عن الطهو المنزلي على معرفة أماكن الخطأ في المحافظة على صحة وسلامة الغذاء.
Item info:
2
items available
2
items total in all locations
| Call Number | Copies | Material | Location |
|---|---|---|---|
| TP 371.2 .T39 2013 | 2 | BOOK | AUTOSTORE |
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.