Asset Details
MbrlCatalogueTitleDetail
Do you wish to reserve the book?
كيمياء وتقنية بروتينات الحليب
by
عثمان، فوزي سيد إبراهيم، 1953- مؤلف
, متولي، علي أحمد محمد، 1957- مؤلف
in
اللبن تحليل
/ البروتينات
2020
Hey, we have placed the reservation for you!
By the way, why not check out events that you can attend while you pick your title.
You are currently in the queue to collect this book. You will be notified once it is your turn to collect the book.
Oops! Something went wrong.
Looks like we were not able to place the reservation. Kindly try again later.
Are you sure you want to remove the book from the shelf?
Oops! Something went wrong.
While trying to remove the title from your shelf something went wrong :( Kindly try again later!
Do you wish to request the book?
كيمياء وتقنية بروتينات الحليب
by
عثمان، فوزي سيد إبراهيم، 1953- مؤلف
, متولي، علي أحمد محمد، 1957- مؤلف
in
اللبن تحليل
/ البروتينات
2020
Please be aware that the book you have requested cannot be checked out. If you would like to checkout this book, you can reserve another copy
We have requested the book for you!
Your request is successful and it will be processed during the Library working hours. Please check the status of your request in My Requests.
Oops! Something went wrong.
Looks like we were not able to place your request. Kindly try again later.
BOOK
كيمياء وتقنية بروتينات الحليب
2020
Available to read in the library!
Request Book From Autostore
and Choose the Collection Method
Overview
يقدم الكتاب فكرة عن أنواع البروتينات الغذائية بشكل عام، وبروتينات الحليب بشكل خاص، فيقدم للقارئ خلفية عن أنواع الأحماض الأمينية المختلفة، ودورها في تركيب بروتينات الحليب، والقدرة التنظيمية لها، كما يعطي للقارئ فكرة تفصيلية عن أنواع بروتينات الحليب المختلفة، وكيفية الحصول عليها، وأهميتها من الناحية التصنيعية والتقنية، واستخدامها في مجالات الأغذية الأخرى. يعطي الكتاب القارئ فكرة عن الخواص الوظيفية لبروتينات الحليب، وأهمية ذلك على جودة المنتجات الغذائية الداخلة في تصنيعها، كيفية تصنيع المترسبات المترافقة من : الكازين، وبروتينات الشرش، وكيفية تحويرها، يقدم الكتاب أيضا فكرة عن التغيرات التي تحدث أثناء المعاملات الحرارية لبروتينات الحليب، وأخيرا عن دور الببتيدات النشطة حيويا في علاج العديد من الأمراض. في المجمل يعد الكتاب إضافة لا غنى عنها لطلاب التخصص، والباحثين، والمشتغلين في بروتينات الأغذية بشكل عام وبروتينات الحليب بشكل خاص.
Item info:
2
items available
2
items total in all locations
| Call Number | Copies | Material | Location |
|---|---|---|---|
| SF 253 .U84 2020 | 2 | BOOK | AUTOSTORE |
MBRLCatalogueRelatedBooks
Related Items
Related Items
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.